ORGANISM DE
CERTIFICARE

Cerere de oferta pentru certificare ISO

Solicitati online oferta tehnica si financiara de certificare ISO, in conformitate cu cerintele standardului dorit de Dvs. si veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre un consultant BQ Cert.
Alternativ, ne puteti trimite o cerere de oferta online, folosind formulare MsExcel pe care le puteti descarca aici.

CERERE DE OFERTA PRIN FAX

I. Va rugam descarcati formularul:
Cerere oferta BQ CERT
II. In functie de standardele solicitate pentru certificare, va rugam sa descarcati si chestionarele de evaluare aferente:
Chestionar ISO 9001
Chestionar ISO 14001
Chestionar OHSAS 18001
Chestionar ISO 22000
Chestionar ISO 27001
III. Printati formularele si le completati
IV. Trimiteti formularele completate la fax: 0336 802 467.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Business Quality Cert S.R.L., proprietarul acestui website, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului web disponibil pe acest website. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Va multumim!